Colorelax

Am văzut de curând în news feed-ul meu o pagină nouă a cărui titlu mi-a atras atenția: Painting Room. Ce-o fi? Am văzut ceva despre culori, imaginație, spirit liber şi m-am înscris la o sesiune demo cu tot cu fi’miu de 3 ani. Am ajuns primii şi ne-a întâmpinat foarte cald Miky. Cald, dar non-invaziv, cu informații despre ce ni se va întâmpla în următoarea oră în camera cu pereții de hârtie. Regula e fără reguli.

Culori şi pensule pe mijloc, fiecare cu coala lui lipită de perete, un halat pe tine să nu devii un curcubeu ambulant şi… go with the colour flow. Că ai 3 ani sau 53 tot ce ai de făcut e să îți laşi imaginația să se joace printre culori. Fără judecăți, prejudecăți, teme sau dileme. Doar joacă. Dacă eşti părinte cu copil trebuie să treci peste asta. Cele 2 facilitatoare preiau funcția de ghidare. Tu te relaxezi- dar mai tragi cu ochiul la ce face al tău- iar el face ce-i trece prin cap, coloristic vorbind. Un fel de a reînvăța să-ți foloseşti imaginația, valabil pentru cei mari, sau de educație creativă pentru cei mici.

Conceptul a fost dezvoltat de Arno Stern imediat după WW2, dar mai multe găsiți pe site-ul lor painting-room.ro . Tot acolo vă puteți înscrie, cum am făcut eu, sau puteți afla detalii despre concept, program şi prețuri. Orientativ o sesiune e cam cât un masaj terapeutic. Tot relaxare, dar livrată prin ochi şi imaginație:)

20180210_1120161668871319.jpg

6 thoughts on “Colorelax

  1. Mulțumim pentru vizită și pentru recenzie. Vă mai asteptăm pe la noi, pe dvs și pe toți cititorii dumneavoastră! Suntem la început în România, dar așa cum a avut un mare succes și impact în educația creativă în toată Europa, suntem convinși că și părintii și copiii români se vor bucura de Painting Room și de munca de peste 65 de ani a lui Arno Stern.

    Liked by 1 person

Leave a comment