Puteai să fii în Control…

Miercuri seara în Club Control cu We Singing Colors. Nu-i mai văzusem de mult live că au tot fost plecați cu cântări prin alte zări aşa că i-am preferat pe ei. După nebunia de Marți Brutus locul părea gol când am ajuns, doar vreo 70 de spectatori. Plus că era concurență mare în oraş cu Luna Amară în Expirat şi Gramatik la Arenele Romane.

Şi aşa a fost o cântare intimă, dar cu tăvăleală :).

Pentru prima oară live în formula cu dublu Cosmin. Cosmin Dumbravă la tobe şi Cosmin Postolache la clape. Mie mi-a plăcut formula. Mult mai energică, sound-ul mult mai plin. Tobele s-au auzit cam tare acoperind câteodată vocea Roxanei şi clapele. Mai încet cu ele că oricum are energie Cosmin Dumbravă. Formula asta a redat libertatea lui Andrei pe scenă şi asta s-a văzut. A cântat culcat, în genunchi, cocoțat pe monitor, cu fața sau cu spatele.

Au

Au cântat piese vechi la care a cântat şi publicul – ce-mi place “Cântec de seară“! – , dar şi unele noi de pe albumul ce va fi lansat de Valentine’s Day la anu’ :). Am recunoscut vreo 4 piese din care “Get up slowly” mi se pare că are coeficientul de catchiness cel mai mare :D.

Păstrați formula că sună bine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s