Greu cu rocku’n berărie

Am zis să merg și eu la Berăria H să văd cum e cu muzica p’acolo. Jurjak si Omul cu Șobolani erau motive mai mult decât bune să fac asta.

Prima impresie a fost că am ajuns la o nuntă 🙂 . Începuse Jurjak, dar toată lumea pe la mese, unii chiar cu spatele la scenă. Cum s-or simți băieții pe scenă m-am gândit. Trei frontmani, cu talent grămadă pe ei, Dan Minel Stoica mai venise și în fuga de la concertul cu NoruNegru din Club Control. Nici sonorizarea nu i-a ajutat prea mult. Blues rock-ul lor cu vocea gravă a lui George Petroșel și bass-ul melodic al lui Narcis Axinte nu se împăcau bine cu forma sălii care bagă ecou și vibrații pe joase. Doar chitara solo s-a auzit decent. Eu sper să merite financiar pentru trupe, că vibe, emoție și feedback din public mai puțin.

La OCS s-a mai schimbat puțin treaba. În primul rând a fost ocupat spațiul din fața scenei de fani și cunoscători. Cred că a mai venit și ceva lume și astfel ecoul s-a mai estompat, plus că vocea lui Danez Amariei e din alt registru.

Consumul de bere și alte licori a contat și el la încălzirea atmosferei. Ai tot avut timp să torni în tine că show-ul lor a început după miezul nopții. Și-au cântat toate hiturile, și-au ascultat publicul care urla frenetic să li se aducă vara înapoi, au venit la bis în celebra deja strigare de galerie: OCS! OCS!

Mulțumesc trupelor pentru actul artistic. Ele m-au făcut să mă simt bine. Da’ eu nu mai merg la concerte acolo. Poate la niste mici :)…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s