All you need is … Beatles

Subsolul din Londophone, numa’ bun să reaiau contactul cu muzica beatlesilor. Nu trupă tribute, ci un duet, Ovidiu Bejan de la The Amsterdams,voce şi chitară, şi Neli German din corul Sound, la voce şi tot felul de chestii ce scot sunete. Uneori a intrat la backing vocals şi sora ei, Irina German.

Pubul a fost plin, la gigg cred că au fost vreo 60 de spectatori.

Şi începe “All you need is love”. De laprima piesă m-a impresionat cum li se împleteau vocile. Neli, e o altistă cu o voce de chihlimbar care parcă țopăie pe lângă vocea mai puternică a lui Ovidiu. Ar fi mers un pic mai mult volum la ea pentru că uneori urechile mele o pierdeau.

Au cântat mai mult de 20 de piese cu tot cu bisuri. La început se terminau cu un fade out natural chiar reuşit. Treceau cu zâmbet peste micile erori şi nimeni n-avea de comentat. Am beneficiat de sunet surround, cu joasele pe spate întrucât Oigăn le fredona cu o voce răcită lângă mine. E cel mai mare fan Beatles din Bucureşti pe România. La un moment dat a făcut chiar pereche cu Ovidiu pe scenă 🙂 şi cu Vladimir Proca la percuție impro şi backing vocals undeva în spatele publicului.

Un proiect mişto pe care o să-l urmăresc şi sunt convins că va creşte. Le-aş recomanda ceva info despre piese strecurate în pauzele de acordare dintre piese. Sau un stand-up impro cu publicul ;).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s