Chapeau, Munteanu!

15515511_367552636929065_1121634353_o

Tot șerpuid prin underground te întâlnești inevitabil cu câteva fețe prezente mai peste tot. O să vă scriu în timp despre ei pentru că, pe lângă artiști și creatori, au rolul lor în viața acestui fenomen.

Încep cu Bogdan Munteanu a.k.a #Munteanuepestetot. Nu degeaba a apărut hashtagul ăsta :). El chiar e ubicuu. Eram odată cu el la un gigg la Arenele Romane, iar peste vreo oră îmi apare notificare de live de la el de la FoodHood. Dacă știți că are vreun frate geamăn să-mi ziceți și dau o erată :). Eu știu doar că are bicicletă și neastâmpăr.

Îl știu de vreo 3 ani și cred că prima oară ne-am întâlnit în Control. De atunci ne-am tot văzut, dar niciodată programat, ci pur și simplu prin mulțime. El e tipul cu barbă care face tot timpul live-uri la spectacole și are vorba aia celebră “Bag-o p’aia!”.

De la un moment dat a început să ia în serios hobby-ul ăsta al lui. Și-a facut pagina Munteanu unde promovează evenimentele la care ar merge el, s-a băgat la organizare de evenimente la Sofar, Fabrica de Jam , JVDM, apoi booking and PR la trupe din underground Eyedrops, Aida si Noi, Orizontal, DBLTRBL,Partizan. Firescul s-a întâmplat acu’ vreo 2 luni. A făcut pasul de la inginerie spre altceva, a renunțat la confortul corporatist și s-a aruncat în nesiguranța asta colorată din underground. Chapeau, pentru asta Bogdane!! Undergroundu’ a câștigat și sper să ți se așeze și ție apele, să poți fi în continuare peste tot ;). Hai noroc!

15592595_369423850075277_1613062156_n

P.S. A devenit și responsabilu’ de party și voie bună la J’ai Bistrot, Centru si FoodHood, asta ca să știți pe unde mai ies petreceri mișto în București.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s