Nu te mai saturi de ei


Cumva a devenit o tradiție concertul Şuie Paparude din Control de pe 30 Decembrie. Cu tot cu Sold out. De prin 2009 cred, încă din Controlu’ vechi, există cântarea asta, mai puțin 2013 când MichiMan avea probleme cu pitpalacu’.


Te uiți în public şi-ți dai seama că-s fani mulți. Nerăbdători, un pic stingheri, că nu mai pierd nopțile prin cluburi, dar nici n-au pus tenişii în cui.Sold out şi au început ca vedetele mai târziu cu juma’ de oră chemați de public. Seara începe cu proiecția clipului de la “Omul de gheață”, piesa lor nouă care anunță…?…album nou pe 2018!!!!… apoi şlagăr după şlagăr, mâini în aer, piese care se cântă singure cu Bean și Dobrică la supervizat și Michi atent la beat.

Vreo oră jumate de dans electro tribal. E ceva cu concertul ăsta! Adună pofte, e între sărbători, e ultimu’ pe an sau cântă ei prea puțin 😊!? Nu ştiu. Dar iese cu dans mare.


Nu v-am zis de Călin. El are warm-up-ul şi after-u’ pe deşte de vreo 6 ani, plus Fjordisko, plus alte seri de muzică prin Control sau prin alte locuri. Şi mai e şi ziua lui care începe fix pe bisurile dublate de la Şuie.

LMA & multe gigguri Călin!! Aştept albumul nou Şuie Paparude!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s