Altceva!

Vineri seara a fost cu surpize plăcute, Bodark acustic în 80-90 Gastropub&more. Pe băieții de la Bodark îi văzusem în Fabrica la lansarea celui de-al doilea lor album, “Umaniac”, normal electric. Atunci, după cum v-am scris, nu m-au impresionat. Sonorizarea a fost slabă, nu prea s-a auzit Vali Mihnea, vocalistul, şi versurile au fost prin ceață. Acum însă a fost altceva! Au avut emoții fiind la primul acustic, dar le-a ieşit super bine. O chitară bass, 2 acustice, o cutie de ritm şi o sonorizare minimă. S-au auzit bine versurile, ceea ce m-a bucurat tare pentru că sunt faine, s-au auzit inflexiunile vocii lui Vali şi floricele la chitări ale lui Andrei Namian şi Daniel Rizea. Doar tobarul Ştefan Dancău a dus-o mai greu ;).Plus conectarea cu publicul, vreo 100 de fanii cu care au urlat împreună pe “Să sară” sau “Compas”. Apropos de “Compas” piesa asta se potriveşte al naibii de bine cu perioada pe care o traversăm de vreun an încoa’, piesă imn de trezire, de ieşire din prost înțelesul “merge şi aşa” mioritic. Eu le-aş recomanda băieților să exploreze zona asta acustică, chiar şi fără sonorizare deloc, pentru că le-a ieşit bine folkul lor alternativ nervos ;).

Surpriză plăcută a fost şi pubul 80-90 de pe Ştefan Luchian. Nu cred că au avut multe live-uri acolo, dar poate ar trebui s-o facă. Înăntru sau, la vară, pe terasă. Şi mersi de shot-ul de bunvenit. Bun, dar nu ştiu ce a fost :).

În concluzie, dacă vedeți Bodark acustic pe undeva mergeți! Şi poate vă luați şi un tricou că umblă cu merchandisingu’ după ei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s