Un album haute ecouture

Mischteaux ideea celor de la Moon Museum de a face o preaudiție a noului lor album, al doilea, “From No to Nowhere“, album ce va fi lansat pe 14 februarie în Club Control. Notați data în calendar lângă V-day :). De vreo 2 ani tot ascult piese ce ar fi putut fi pe un eventual, potential album ne-imaginar. Pre-audiția a avut și ea un warm-up la Îmi place să logout cu Bogdan Șerban la Radio Guerrilla.

Evenimentul a avut loc în J’ai Bistrot de București și a avut parte de prezența trupei, a colaboratorilor și a unei găști de fani. La 9 și ceva Munteanu – da, Munteanuepestetot 🙂 – a dat play celor 14 piese de pe album.

Interesantă experiența de a te plimba cu proaspătul album în mână, de a asculta piese în primă audiție și de a vorbi cu cei care cântă acolo, în boxe, să le poți da feedback real-time și la prima impresie.

Albumul are un design cool realizat chiar de Mihai Grama, una din vocile trupei. Pictorialul prin fum colorat gen Tânăr și Neliniștit e tare haios și a folosit ca mod de identificare pentru vânătorii de autografe :). Formatul coperții e atipic, ca și la primul lor album așa că n-o să intre nici de data asta în turnul meu de CD-uri, ocazie cu care le mulțumesc nespus.

Piese ca “Vârful cu Dor”, “Two & Two”, “Mona Lisa” sau “6,6,6” – preferata mea- v-au mai ajuns la urechi în ultimul an și ceva, dar mai aveți atâtea de descoperit! Mie mi-au atras atenția la prima ascultare “No”, “Nowhere” și “Ultima piesă de pe un album imaginar”. Și, wowwww!! 5 piese din 14 sunt în limba română !? Asta da schimbare ;). Eclectici, funny, cu influențe din toate experiențele lor bogate, au construit un album haute ecouture.

P.S. N-am prins, încă, paralela cu romanul “Ion” pe direcția piesa de început piesa de final, da’ mai sap și vă zic ;).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s