We Singing Love


Before the storm you Get up slowly, feed your Hunger and Say you’re mine to All the people in the world! No Sadness, just Destiny. Baby, let’s get Out of the City and make a New sport out of it and, there, I’ll take your Bridal hands to kiss and tell them never to be on the Wrong side….


Căluții de mare sunt monogami și preferă să înoate în cuplu ținându-se de coadă. În cheia asta aleg să interpretez coperta noului album We Singing Colors, “Lone Learner“. Titlul rămâne însă un mister și poate așa și trebuie.

De aici pleacă impresiile mele. Un căluț de mare care este într-o relație intimă cu muzica pe care o ascultă și o ascultă din nou, pe repeat. Așa îți vine să faci cu acest nou album, doar să intri în mood-ul potrivit. Mă rog, nou e cam mult spus pentru că vreo 5 piese sunt deja cunoscute trupa cântându-le de un an și ceva. Dar, nu meritau și ele să apară pe un album 😊? Get up slowly, Say you’re mine, Out of the city, All the people și Bridal hands sunt deja cunoscute fanilor și nu numai.


Mie mi se pare un album romantic cap-coadă, un new-folk cu amestec de pop, rock, electro și multă sensibilitate. Versurile pieselor sunt exclusiv în engleză, dar bune., bune, bune.

Pare trupă pentru gagici, dar n-avem cu toții o parte feminină în noi 😉?


Am fost și la concertul de lansare din Expirat. M-am bucurat că am găsit multă lume acolo deși era Valetine’s day plus alte lansări de album prin oraș. Show-ul a fost fain cu DBLTRBL în deschidere apoi Sara Ledesma, o prietenă de-a lor din Spania. E foarte important că artiști de afară vin să susțină trupe de pe la noi. A fost mișto trecerea de la gigg-ul ei către concertul We Singing Colors printr-o piesă pe care au cântat-o la un moment dat împreună, Travel in the night și in care foști membri We Singing Colors au urcat pe scenă, Narcis Axinte fiind printre ei.

În concert au fost toate piesele de pe albumul nou și câteva piese mai vechi. Mie îmi place cum sună Hunger mult, dar Say you’re mine cu saxofonul lui Andrei Fântână e demențială și poate oricând să-ți fie de folos dacă ai de îndepărtat niște bretele care te încurcă 😉.

Luați-l, ascultați-l!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s