Sacoșa cu prospături #8

Azi e cu supărări sacoșa. O fi de la iarna asta care nu mai pleacă:)

sad-trump-printed-screen-printed-tote-bags_grande.png

Jurjak Imnul minerilor  Piesa e de acum un an deja, cred, dar acum a apărut clipul simultan cu nominalizarea la “Cea mai bună muzică de film” din cadrul festivalului de film GOPOea fiind extrasă din coloana sonoră a filmului Planeta Petrila. Ritmul ei tTi se așează pe mușchi și parcă simți cum tragi vagonetu’ după tine, iar vocea lui George  îți șterge orice voință de evadare. Eu i-aș da premiu, ca să nu cheme cumva minerii ;).

Alpha QOne day maybe   Alternativ multi-metal din Sibiu cu sonorități interesante și un vocal femeie de excepție. E a doua oară când îi remarc și nu înțeleg cum de i-am scăpat, având în vedere ca videoclipul e filmat parțial într-un live din Expirat București. Fiți atenți la versuri! Data viitoare nu-i mai ratez.

 

Flou Rege feat. A-C LeonteMagnus Opus  Un hip-hop cu influențe electro, un flou/rapăială înnebunitor, cu tentă de revoltă și inserturile vocale marca Ana-Cristina Leonte. O piesă quality zic eu, dar nu-s un mare ascultător al acestui gen așa că accept comentarii și opinii.

 

Photo Street Fest – Un festival despre stradă și artă care e la a doua ediție. Un fel de  photographic open.mic cu peste 25 de expozanți care și-au găsit inspirația în viața străzii. De Vineri până Duminică puteți vizita spatiul TOT de pe Splaiul Unirii 160, fosta Fabrica de Bumbac. O să fie și muzică și distracție. Eu merg sigur.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s