Sacoșa cu prospături #19

Pusă pe șmekerie sacoșa :)…

confused

 

Greetings SugarHarmonics   Hypnotic indie, primul extras de pe albumul Where did all the wise men go, ce va fi lansat la jumătatea lunii Mai. Clipul, în regia Anei Ularu, e făcut profi, ca afară. E ca și cum trupa asta se pregăteste să cucerească Vestul ;). Priviți până la sfârșit. Va urma…

Băieți cumințiValuri  Rap cuminte cu versuri descriptive, smart și pe care, daca nu ai conexiuni cu generația lor, s-ar putea să nu le înțelegi ;). E un altfel de rap, altfel de clip. Zici că-i făcut într-un photo editor free de pe net, da’ cumva se leagă de mesaj. Îmi plac băieții ăștia și îmi place și ce se întâmplă la Linia 1. Sunt mereu pe valu’ meu!

 

Alira Mun – atom A  O desoperire placută pentru mine din zona asta. O muzică electronică experimentală cu o voce parcă extraterestră. Și clipul te duce în direcția asta, un fel de  de I follow rivers  de la Likke Li, mai static însă și cu un singur personaj, și filemele SF  de dinainte de efectele speciale.

 

 

Days of confusionKagemusha Pare că băieții au pus stăpânire pe toate panourile publicitare outdoor din București. Pare doar. Așa si-au contruit clipul. Din underground vor să cucerească tot orașul cu progu lor. Să-l zguduie din temelii poate așa îl fac să se trezească.  Recunosc balconul de la început ;)…

 

Tony BaboonWhat’s for Dinner, Mama?  A stat ce a stat la cutie Eminem de România și a scos iar un rap caliente, cu atingeri de jazz. Videoclip ca un joc din anii ’90, de pe primele desktop-uri x86. Mi-a adus aminte de The Simpsons și Do the Bartman deși nu prea are de-a face, muzical vorbind.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s