Fapte bune

Plin și weekend-ul ăsta de evenimente, majoritatea faine. Pentru că îmi plăceau mai multe lucruri în același timp l-am lăsat pe fi’miu să aleagă. Deci sâmbătă seara a fost Caritabil Fest v 2.0 la Clubul Țăranului, un festival frate cu Copacul cu fapte bune. Aflat la a doua ediție a avut drept cauză pentru care să ne strângem anul acesta chemarea Oinimă, gestionată de Asociatia Sonia Maria care și-a pus în cap achiziționarea unui ventilator mecanic pentru nou-născuți necesar secției de terapie intensivă a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului Alessandrescu-Rusescu. Da, o chestie pe care ar trebui să o rezolve statul, da’ o putem face noi salvând astfel niste vieți care n-au nicio vină că ne conduc niște tonți.

Bună alegere. Atmosferă de vacanță, nu prea aglomerat ( din păcate!), mulți oameni cu copii. O droaie de activități: filme pentru mic și mare, ateliere pentru copii și adulți, jocuri, teatru si muzică. Pe seară în miros înnebunitor de tei s-a urcat pe scenă o voce, Andreea Tincea, îmbrăcată vocal în El Madre, proiectul ei personal , pe lângă Cats in the rain și Loungerie II. Prima audiție pentru mine. Proiect îndrăzneț, experimental chiar, după înțelegerea mea. O voce care vrea să aduca iubirea cântată de prin toată lumea publicului ei. Azerbaidjan, Turcia, jazz-doină. Doar vocea ei și un looper. O experiență intimă.

Apoi a luat scena Cuantune, un trio de electro-soul/swing. O surpriză tare plăcută! Nici pe ei nu-i mai ascultasem live și, atât cât am reușit printre chițăieli și fugăreală :), am apreciat vibe-ul. Mă imaginez ușor ascultându-i pe o scenă chill la un festival mare cu Thievery Corporation și Groove Armada :).

Urma Luiza Zan&Iulian Pavelescu. Urma ceva frumos, niciodată la fel. Urma și somnul puștiului meu așa că …

Mulțumesc Cristinei Hurdubaia și echipei pentru că nu renunță în a ne reaminti că la noi stă cheia unei vieți mai bune.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s