Sacoșa cu prospături #47

O sacoșă mai caritabilă.

charitable

We Singing ColorsHunger Încă un hit :). O dualitate perfectă. Piesa poate fi ascultată în cheie easy livin’ sau socială depinde cum ești montat. Vocile în tonalități complementare și cu intersectări continue. Videoclipul are același tipar dual. Ea divă, el vagabond. Ea cu flori și pisici. El mâncănd monede, ziare și benzi magnetice. Sper că n-a pățit nimic Andrei la filmări :). Se întâlnesc în cântec și în spatele tramvaiului…

THC The Joke Prescurtarea vinde de la The Hyde Club. O trupă necunoscută mie deși pare activă de ceva timp. Un fel de Placebo, INXS cu voce de Peter Murphy. Surprinzatoare combinatie pe plan mioritic 🙂 . O salut și aștept să o ascult pe 16 octombrie în Control la lansare albumului Here we are.

Iulia EmHealing Două minute de porțelan. O declarație de independență în versuri pe o melodie fragilă. Și videoclipul merită o privire atentă. Filmat prin mai multe anotimpuri și cu o tranziție metaforică di gri în culori pe final. Pe unde o găsim live oare ?

The Mono JacksAcum începe totul Piesa de pe albumul Ușor distorsionat are acum clip adăugat la misiunea Video Content Indiscret Social păstorită de Cătălin Rulea, care este regizorul și producătorul clipului. Versurile piesei s-au potrivit apriori temei abordate. “În mintea unui om cu probleme mintale se dă o luptă fără de sfârșit. Un zid se ridică între el și societate.” Ăsta este mesajul metaforic transmis prin zidurile pe care le tot au de dărâmat și, mai ales, prin rezidirea găurii făcute atunci când părea că au ajuns la lumină. Muzica de deschis ochii și mintea…

FiRMA & Elena VlădăreanuSpațiul vital Al doilea extras de pe albumul Poezii alese vol I de data asta cu o poetă contemporană și chiar foarte prolifică. Mai funk blues abordarea melodică, potrivită pentru o poezie care-și cere spațiul vital. Atât.

Strecor aici și informația despre un festival pe barba lui Munteanu. Ediția 3. Cu o oarecare ocazie 😉 Bogdan , aka Munteanu peste tot, organizează în J’ai Bistrot un fest. Nu e cu intrare, da’ e cu donație. Se poate contribui la campania “Dăruiește Viață” și astfel ajuți copiii bolnavi de cancer din România prin construirea primului Spital de Oncologie și Radioterapie din România.
Detalii aici: http://www.daruiesteviata.ro/, aici: Daruieste Viata sau aici: Bursa de Fericire. Se poate dona și la intrare. Eu merg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s