Gazeta de covid – Breathelast.

Și cum stăteam eu acasă si priveam oceanul urban mi se păru că triunghiurile acoperișurilor se transforma în dorsale de rechini 😜. Ia să verific io ce mai zic Breathelaștii. Zis și scris. Check it!

AMY_0010


Io : Tutto bene, all good?

Ionuț: Da, încercăm să uităm că ne-au pedepsit părinții și nu ne mai lasă afară.

Mihai: Mda, merge așa, eu nu prea ieșeam așa mult nici înainte din casă, dar acum creierul vrea dintr-odată aer, ce zici de el? 😏 Ne ținem ocupați cu job remote și idei despre muzica nouă, la greu.

Io: Ați mai apucat să vă conectați, să dați o repetiție chiar și pe skype/zoom?

Ionuț: Conectați suntem, începem să ne obișnuim cu noul stil de viață de la distanță. Cam greu să facem repetiții, repetăm pe rând mai degrabă

Mihai: Fix înainte să se impună restricțiile de stat în casă am reușit să facem filmare cu un cover drag nouă (Breaking Benjamin – So cold – acoustic), cu ajutorul unui prieten bun și talentat ( n.b. vezi-l aici). În afara de asta, eu cu Ionuț suntem mereu conectați, la bine și la rău, să discutăm ce să mai facem muzical. Toboșarul nostru nu are niciun mediu d-ăsta de on line, nu le agreează, așa că nu putem repeta on line ever.

Io: Ce vi se pare cel mai greu în perioada asta din punct de vedere al vieții de trupă?

Ionuț: cred că e foarte clar, ne lipsește apa de la scenă!!

Mihai: Îmi este dor de repetiții, de discuții, de ideile noi care prindeau viață când intrau ceilalți Breathelaști pe ele, etc. Mi-e dor să bântui, also. Ici, colo. Atunci când mă apucă, evident 😜. Concertele erau oricum rare la noi, deci nu pot să zic că nu le ducem dorul, dar nici nu erau în număr impresionant.

000027Io: Iese vreo piesă sau album din covidia asta?

Ionuț: Îl la pe Mihai să zică pentru că sunt sigur că o să zică

Mihai: Multumesc, Ionut 😜, am legătura! „Marea Ascunsă” este următorul nostru album de lungă durată (LP), și deja avem nume noi de piese sub forma unor idei care încep să se contureze foarte frumos. Titluri care îmi vin în minte acum, pe lângă tot ce am scos nou în limba română: Ne Ajunge Nimic, Lumea Fiara, Indigo, etc.

Io: Care ar fi primul lucru pe care vreți să-l faceți ca trupă dupa ce ne liberăm?

Ionut: Repetițieeeeeeeee!!

Mihai: Cel mai apropiat eveniment live la noi ar fi repetiția, deci clar – Idem Ionuț 😜. Aș adăuga și să ne adunăm oriunde undeva, unde să fim noi cu ideile noastre despre muzică, promovare, evoluție personală prin ceea ce facem, etc. P.S.: Metalforce au o emisiune pe tema asta acum, on line – „ PĂ BARICADE”, check it out! ( n.b – o găsiți live pe fb Metalforce)

Io: Un mesaj pentru fani, prieteni, dujmani?

Ionut: #stațiacasă

Mihai: #stațiacasă și fiți precauți cu știrile și ideile preconcepute despre ce ni se întâmplă. Mintea e un loc periculos în care să te pierzi aiurea, mai ales în perioada asta. Sănătate!

În buza carantinei ne-au dat Revolta. Hai s-o mai ascultăm o dată. Sau de mai multe ori că poate ne ajută ☺️Stați pe aproape. Vine trupa cu Aello ;)!

AMY_0010

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s