Gazeta de covid – Adam’s Nest

De la Iași, cu mare talent de povestitor, demni urmași ai lui Creangă, primim vești de la ză boyz of Adam’s Nest !! Io m-am râs de numa’ 🤣!

Awake Adam's-16

Io : Tutto bene, all good?

Adam’s Nest: Da, domnule Răzvan, totul e bine, cum să nu, am învățat să facem banana bread și pâine și cozonac, am făcut challenge-uri pe Tiktok, am terminat Youtube-ul de 2 ori, am dat doo mâni de var, schimbat faianța, gresia în baie, curățat cuva de piatră, vopsit balcon pe exterior, schimbat geamuri termopan în geamuri de lemn și după înapoi, dat una bucată mână glet baie, făcut pantofar după desfăcut pantofar că nu încăpea pe hol, reglat Tv să prindă meciuri din Belarus, mâncat tot din frigider, regretat după, curățat zona dubioasă dintre parchet și perete, ceai dansant în fiecare zi, învățat muls vacă, văzut toate documentarele despre nivelul de gestație al ouălelor de curcă, montat antenă 5G în balcon, dat jos antenă 5G când vecinii spart ușa, schimbat antenă, cerut scuze vecini, învățat dansuri tradiționale armenești, tuns singuri acasă după tutoriale de tuns oi din satele izolate Irlandeze, citit toate cărțile cu nume amuzante de autori (Phillip K. Dick…HUEHUEHUE=)))), făcut vaze din produse de panificație…deci suntem ok…TUTTO BENE!!!!!!!

Io: Ați mai apucat să vă conectați, să dați o repetiție chiar și pe skype/zoom?

Adam’s Nest: Ne-am conectat la început la Starcraft și după ce ne-am supărat de la asta fiecare a făcut ce muzică a vrut la el acasă, a postat pe net și gata. Mă rog, nu am mai repetat, dar am făcut un club de lectură și am discutat periodic poeziile lui Valeriu Argăseală, opera lui George Copos, cât și poeziile lui Alex Mărgărit de la CSA Steaua București. ȘI GHICI CINE PREGĂTEȘTE UN ALBUM ACUM????

Io: Ce vi se pare cel mai greu în perioada asta din punct de vedere al vieții de trupă?

Adam’s Nest: Mirosul de aluat rumenit de la pizzeria din apropierea studioului, berea caldă băută lângă un automat de cafea fără apă, muzica ascultată la telefon, semințele de bostan, geaca de blugi peste bluza de trening, taxiuri.

20191203_2219041689909224.jpg

Io: Iese vreo piesă sau album din covidia asta?

Adam’s Nest: Oho, domnule Răzvan, dar ce bine că ne întrebați lucrul acesta, ce drăguț sunteți și ce mult vă îndrăgim. Cu siguranță că va ieși un album pe lângă cel pe care trebuia să-l lansăm prin mai. Acesta, al doilea va purta numele unui om politic român 7 litere, 2 vocale, și vor fi 8 reinterpretări ale piesei ”Deschide gropare mormântul” interpretate pe instrumente construite exclusiv din paste făinoase, elastic și gaz.

Io: Care ar fi primul lucru pe care vreți să-l faceți ca trupă dupa ce ne liberăm?

Adam’s Nest: Fără urmă de îndoială o bere la o terasă, evident după ce ne dăm jos fedorele de staniol, că atunci nu ne vor mai putea controla prin 5G!!

Io: Un mesaj pentru fani, prieteni, dujmani?

Adam’s Nest: Salut! Dacă citiți mesajul acesta înseamnă că și voi stați în casă sau nu. În cazul acesta vă rugăm să fiți atenți la tot ce se întâmplă în jur, pentru că a circulat informația conform căreia guvernele lumii au băgat carantina ca să schimbe bateriile în păsări, ori cu toții știm că e o prostie, un neadevăr, și totodată o manipulare abjectă. Fiți pregătiți, urmează nivelul patru de control – ne vor spune că au găsit UFO-s pe cer, un președinte va vorbi într-o limbă străină lui la televizor, un lider de stat va propune injectarea cu substațe de curățat baia anti boală, lucruri de genul acesta…Să fiți atenți, și când vedeți asta intrați pe youtube, luați link-ul de la piesa Adam’s NestNu ne mai întoarcem și postați în comentarii la toate știrile acestea ca să distrugem CONTROLUL MINȚII PE CARE EI ÎL PROPAGĂ! HAI SĂ NU MAI FIM M A N I P U L A Ț I !!! 11

(Adam’s Nest, izolați acasă, în Tunelurile Dacice, Făgăraș, 28 aprilie 2020)

Asta-i piesa de răspândit la indicațiile iluminaților de la Adam’s Nest. Șo cu share pe ea 😜!!

 

Mamăăă, luni tre’ să ajung cu gazeta la Timișoara. Nu-i nimeni pe drumuri, da’ oare am timp 😜?

 

Awake Adam's-16

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s