Dăm un shot? Ceinaru

Restricții multe și-n clubul meu imaginar, dar fiind ultimul refugiu insist să trec cât pot de des prin el. Mai văd lume, mai aud chestii. Cum mă delectam la o bere în plină zi îl văd pe Doru aka Ceinaru și intru bucuros în dialog cu el. Io: Sal, man!! Ce faci, prolificule?

Doru: Omu meu, Răzvaaan! Uite pe-aici la o bere imaginară – îmi place ce-ai făcut cu clubul.

Io: Băi, de ce la vine Ceinaru?

Doru: Pfaai poveste lungă și frumoasă. Pe scurt, eram barman la un moment dat și barmanul șef mi-a zis prima oară prin 2011 “ceinareee, treci că ai treabă” 😄 De atunci, este istorie.

Io: Tu în ce proiecte mai activezi?

Doru: Nici nu mai știu să le număr pe toate. Ar fi așa: OameniNecunoscuți, Beat Reapers, proiectul meu de MC, proiectul meu de beatmaker, mai colaborez cu Soundsphere Netlabel (în ultima perioadă am șomat un pic, tho), colaborări cu Flip Gang (urmează să iasă un nou beat tape în care sunt și eu menționat cu un titlu, deci stai pe fază), dar idei sunt multe și posibil o să mai apară câteva proiecte extra. E haos momentan.

Io: Și la Ceinaru ce mai vine? Că iarna ai avut ceva activitate cu We are the one și Lust.

Doru: Păi intenționez să păstrez un ritual pe care mi l-am propus pe 2021 – producții instrumentale cu clip, frumos, ca “piese” stand-alone. Cel mai recent exemplu ar fi Nimara.
Io: Nimara? De la ce vine? Ce stil abordezi în ea?

Doru: O să păstrez acest detaliu secret for now, dar ce pot să îți spun oficial este că Nimara va fi titlul următorului meu beat tape. Ca genre, nici nu as ști să o încadrez în ceva anume – îmi place să includ influențe care mi se par mie potrivite, fără să țin cont de tehnicalitatea vreunui genre anume. Eu zic că sună ok overall tho 😉. Dar Nimara, de exemplu, a fost creată în cam 8 ore, de la zero, în timp ce mă jucam la chitară.

Io: Ai lansat-o deja? Unde o găsim? Are videoclip?

Doru: Release-ul piesei Nimara a fost pe 3 aprilie. Se poate găsi pe toate platformele de streaming. Are și un clip … un pic NSFW.

Io: Ceva planuri de viitor apropiat? Material discografic, concerte?

Doru: Cum ziceam, plănuiesc un beat tape (al doilea, la insistențele celor apropiați), urmează să iasă la lumină și câteva piese Beat Reapers și alte colaborări cu Flip Gang și Soundsphere Netlabel. Și ăsta e doar începutul.

Io: S-auzim de bine!

Doru: Numai de bine, YES!

2 thoughts on “Dăm un shot? Ceinaru

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s