Dăm un shot? EYEDROPS

Mergeam spre clubul imaginar știind că voi da peste Paul Manolescu de la EYEDROPS acolo. Mă apăsa liniștea lor creativă. Nu mai auzisem nimic nou de la ei de mai mult de un an de la Culori uitate. Intru în club, iau o bere și mă sui pe scenă să văd mai bine. Îl reperez și o iau prin mulțime spre Paul.Io: Paul!! Ne îmbrățișăm de revedere? Că mi-a cam lipsit asta 😊.

Paul: Păi cum să nu?! Dar lasă, că e bine și să ni se mai facă dor unii de alții. Nouă ne-a prins bine pauza asta, a fost ca un mare refresh.

Io: Am venit special să mă “iau” de voi. Sper că mai existați și că merge înainte Albumul fără sfârșit.

Paul: Existăm, și chiar îi dăm înainte. Avem piese noi, la care am lucrat în tot timpul ăsta, și pe care le veți auzi cât de curând.

Io: Pfiu! Mi-ai luat o piatră de pe inimă. Știi că voi sunteți acolo, chiar aproape de inimă, da 😊!? Și, ce urmează?

Paul: Păi urmeaza o minune. Așa se numește prima piesă pe care o vom lansa: Minune. Ea stă în incubatorul EYEDROPS de prin vara trecută, când însă abia dacă am apucat să ne privim în oglindă, darămite să ne mai și vedem la treabă cu trupa… Între Andrei care lucra la DSP și eu care am stat cu treaba prin Vamă toată vara, nu prea a fost timp de materializat nimic. Însă a fost o perioadă de reasimilare foarte benefică. 

Io: Ce minune!! Voi ați avut mereu piesele în triunghiul viață-timp-sentimente. De data asta din ce unghi ne cântați?

Paul: Cred că piesa asta este ea însăși un triunghi echilateral: marchează momentul ăla în care îți dai seama că toate – cu bune, cu rele – sunt exact acolo unde trebuie. Plecând de la ideea că suntem cu toții suma greșelilor noastre, piesa asta este celebrarea acelor greșeli, a tuturor minunilor care stau ascunse dincolo de ceeea ce suntem noi în stare să ne dorim, și pe care le simți atunci când în mod aparent, viața o ia razna. Io: Thompsoane! Ce face băiatu’ – și mă bag sub masă la mângâiala de rigoare pentru lupul alb și celebru. Iar te-a băgat tac’tu la filmări 😜?

Paul: Păi trecuse cam mult de la ultima lui implicare în treburile trupei, și era deja cazul… Am avut mare noroc cu el, ca de fiecare dată, fiindcă dacă nu și-ar fi pierdut mingea de la recuzită chiar înainte de ultima dublă, nu aș fi ajuns să folosesc bățul. Băț pe care îl veți “cunoaște” vineri. A fost doar încă una dintre multele întâmplări pricinuite de ghinioane cu noroc, care au dus finalmente la un rezultat poate chiar mai ok decât ne propusesem noi.

Io: Deci numai vești mari și bune! Când lansați și unde?

Paul: Vineri, 2 iulie, peste tot! Adică pe net și la radio.

Io: Și ceva cântări se întrevăd? Apuci să cobori prin public la Mai Stai?

Paul: Da, se anunță ceva cântări vara asta, atât în București cât și prin țară. Cât despre Mai Stai… Dacă aș avea o chitară wireless, poate…

Io: Hai să ne vedem la un grătar erudit să mai depănăm!

Paul: Păi am zis că ne adunăm la mine în curte cu cățel, cu purcel. Când ai chef, hai!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s