The Underground Lot || HRUBA

Dorm destul de prost în ultimele săptămâni… Alergia la ambrozie mă ucide lent, praful de la Victoriei are constant arome de Logan și Lambo, iar în fiecare dimineață aleg să nu alerg după autobuz. În schimb aleg să îmi deschid într-o zi temător mesageria online. Deși sinusurile nu îmi funcționează la capacitate maximă, urechile îmi merg… destul de bine. Și m-a mâncat în ureche să deschid HRUBA.

Cine mai folosește DEX-ul, serios?

RC: Cine e ascuns în hrubă?

HRUBA: Ștefan, Daniel și Emi. Se feresc de gorile spațiale și lasă în urmă o cronică muzicală plină de avertizări pentru oricine are nevoie de asta.

RC: Unde a apărut această hrubă?

HRUBA: Inițial în pântecele Iașului, după care tunelele subterane s-au extins până în București, respectiv în celălalt capăt al lumii, în Noua Zeelandă.

RC: De ce e atât de vie, explozivă și brutală această hrubă?

HRUBA: Doar așa poate ajunge la suprafață unda de șoc cu epicentrul în hrubă. Ar fi păcat să se piardă undeva la jumătatea drumului.

RC: Cum se coace pita cu aromă de slam și death în cuptorul hrubei?

HRUBA: Luăm șase corzi pentru compoziția principală, adăugăm cinci corzi mai groase pentru a ține totul împreună, plămădim ritmat cu ajutorul percuției și țipăm din toți rărunchii până devine rumenă și gata de servit.

RC: La final, ce belșuguri ne aduce HRUBA pentru toamna asta?

HRUBA: Din cuptorul încă foarte încins tocmai a ieșit prima cronică intitulată “Inherent Obedience”, care are șapte capitole de neratat. Nu știm ce ne rezervă viitorul din moment ce HRUBA e plină de surprize, dar garantăm mult zgomot.