Sacoșa cu prospături #248

Am intrat ca zăbăucu’ printre tarabe. Nu mai fusesem demult. Mă întrebau vecinii, prietenii, dujmanii: “Băăăă, da’ tu ce faci cu sacoșa aia că prinde mucegai!? “

Mi-o merit, a trecut augustul și io nimic. Așa că dacă găsiți marfă de care ați auzit închideți și voi ochii. Nu și urechile 😜.

A, sacoșa e cu un motan și o pisică. Asta am găsit în cuier.
Eyedrops Greșim împreună || S-au regăsit cwaiele la băieții ăștia!! Se reinventează practic și devin una dintre cele mai punk – ca atitudine – trupă din alternativa locală. Distors de la primele acorduri, care dă pe dinafară la refren. Versuri care te lovesc, nu te mai mângâie ca-n trecut. Un fel de riot anthem. Revoltă pe viața așa cum e construită acum, pe competitivitate, pe frica de a greși. Piesă de pus la ringtone să sune în timpul meetingurilor în care ne prea luăm în serios. Imnul celor care vor să se schimbe și le mai trebuie doar un brânci. Ăsta-i!!

P.S. Am greșit împreună cu ei. Nimeni n-a fost rănit în timpul răpirii 😜.
SPAM Mai tineri ca azi || De pe raftul cu folk am ales asta. Poate și pentru că vârsta, poate că sunt “interese mari la mijloc în pieptul meu”. Nu mai scoseseră demult ceva și credeam că s-au dat la fund la fel ca alții. Ei, fundul lor pare că e unul cu inspirație 😊. Una dintre cele mai mișto piese ale lor din punctul urechii mele de auzire. Bine că sunteți voi tineri!Gramofone Get it || Daft Punk n-a murit ci s-a teleportat în Dristor 2045. Desigur, călătoria în timp a distorsionat spre funk soundul lor și, ca să nu se dea de gol, își vor spune atunci GRMFN, dar ei sunt, vă zic io 😜. Am fost atunci, acolo, și se dansa în draci la coadă la shaormerie, pe colț, în intersecție. Am auzit că e azi o trupă prin București de-și zice la fel, Gramofone, poate mergem pe la concertelelor lor acum cât nu-s vedete internaționale.
Avoid Humanity Direcții feat. Alioșa (H8) || Hardcore la care înțelegi versurile! Daa! Uneori trupele astea se ascund parcă după duritatea sonoră și nu mai ajung la mine cu mesajul. Aici e clar. Viața e o curvă și trebuie să caști ochii bine că ți-o trage, rupe din tine. Deci te luptă! Big love pentru tricourile trupeților. Vedeți voi în clip de ce 😉. Pare rău că n-am ajuns la Black Sea Rocks să-i văd pe ei și pe restul. Next time!
We Singing ColorsDe Noi || Dacă ați citit ceva din seria sacoșelor cu prospături atunci știți deja că sunt dintre cei care apreciază mai mult piesele în limba română. D-aia m-am bucurat când am auzit cântecul ăsta la lansare în Control pe 6 aprilie. Ce zi! Ce concert! Nu multă lume, dar cu cine trebuie. Este doar al doilea lor cântec în limba română după Cântec de seară. Alternanța vocilor, mesajul pentru cei care gândesc prea mult și nu-și asumă viața cu toate ale ei, tempo-ul crescendo spre final mă face să zic că a devenit piesa mea preferată de la ei și o am în playlistul cel mai ascultat.

Trecutul de azi pe mâine să-mi ajungă
Mi-a rămas lumea mică, a început să mă strângăPaul BalloHotter than July feat. Beatrice Peter || Pentru cine vrea să mai țină vara aproape recomand piesa asta. Un sound jazzy funk cu o joacă pe duetul de voci. Foarte mișto se împletesc sonor Paul – pe care-l știm din tot felul de proiecte: KUMM, The Amsterdams, dar mai ales din Hot Casandra– și o apariție nouă, cel puțin pentru mine, Beatrice Peter. Gata, intră la playlistul de summer party, poate m-o mai chema cineva ca DJ cu piese 100% RO 😂. Un clip filmat prin romanticul Cotroceni și prin parcul Floreasca.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s