Alter ego

Jai1.jpg

 

Vineri seara nu m-am dus la Macanache la lansarea noului album din Quantic. Am fost în J’ai Bistrot să ascult muzică pusă de un prieten :). Se lăuda că pune doar muzică underground RO și asta mi-a atras atenția. S-a ținut de cuvânt cât a fost programu’ oficial, după care a cedat la “Bag-o p’aia!” :).

Faină ideea celor din J’ai Bistrot cu seria lor de Prietenii pun muzică. Dă un sentiment de apropiere care alunecă ușor spre seri de distracție autentică.

Să revin. A întârzit puțin, ca o vedetă, da’ l-am iertat pentru că a început seara cu “Noaptea aceea” a lui Bujor Stoicovici featVlase ZOB. Cam rudimentară metoda lui. Câteva pagini de youtube deschise între care tot alerga și, uneori, mai dădea greș. A schimbat de vreo câteva ori tempo-ul ( sau bpm-ul pentru cunoscători), s-au auzit și câte două piese simultan, da’ m-am simțit ca în chefurile din Regie. A fost și punk și electro, metal și folk, paranghelie și muzica de protest. Am văzut lume pe mese, au fost și pahare sparte. Pare că lumea s-a distrat pe un playlist 100% RO, deci se poate. O să- l mai urmăresc să văd cum evoluează ;).

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s