New kid in the city

RE

 

Mă refer la un proiect nou care îmi sună mie bine ca intenție pentru că se hrănește din underground și, în același timp, îl hrăneste. Era nevoie de așa ceva, de niște oameni, trupe, energii puse la comun care să urneasca un astfel de proiect. De Rezistența Electronică vă zic. Un proiect născut din dorința unor oameni pasionați de sunete de a arăta că muzica electronică este încă vie și prezentă în industria muzicală româneascâ.

La prima ediție din 2 Martie din Quantic se adună așa: Omelette, cu synth punk pop romantic de-o să vă dansați pe Kissing și Luna, Karpov not Kasparovelectro jazzy dance de export, Tourette Roulette de care v-am zis că au un album cât o petrecere și care te duc din electro-dance în hardcore, Crowd Control, un proiect electro-fusion de explorare și Andrei Irode cu noul lui proiect care vrea să împace pe toată lumea într-un mare dans cu electro, hip hop și metal. De warm-up, melanj și after-party se ocupă Călin, înșiruitorul entuziast de track-uri dansabile din locurile pe unde vă place să va bâțâiți :).

Se putea să nu fie Munteanu implicat?!? 🙂 El e cu  promovarea și organizarea și sper să-i iasă!  Rezistență prin dans ;)…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s