Math-grunge with a passion

Într-o atmosferă intimă a la Londophone și la mare concurență cu Andra 🙂 am reușit să prind al doilea gigg ElectroMagnetic Interference cu Emi Băragan, one-man-band.

L-am prins chiar de când își făcea ultimele reglaje din probele de sunet. Meticulos și perfecționist și-a întins pe mica scenă batalionul de pedale, efecte și alte hi-tech music gizmo ( dreapta jos în poză).

Mi-a arătat cu mândrie ultima achiziție, un OZN de culori și butoane care s-a dovedit util pentru că pe durata concertului i-a ușurat mult treaba și i-a lăsat mai mult timp să ne transmită feeling prin muzica lui.

Nu ne-am strâns mai mult de 30-40 de persoane. Math-grunge with a passion, așa aș caracteriza muzica lui, acorduri cu distors, voce a la Eddie Vedder și versuri în română majoritatea cu o sensibilitate care te surprinde.

Proaspăt întors dintr-o călătorie care a trecut prin faimosul The Crocodile din Seatle și prin locurile odată unmblate de Cobain ne-a adus de-acolo piese noi care cică o să se transforme într-un nou album.

Vă reamintesc ca el are deja un album scos, Lookup 180°, pe care îl puteși asculta gratuit pe youtube si alte platforme.

Îmi plac astfel de proiecte altfel. Nu știu dacă se va transforma într-o trupă de facto cu mai mulți membrii sau nu. Ideea lui de a compune, orchestra și performa singur este unică în spațiul underground-ului bucureștean pe zona alt-rock și la complexitatea la care o face el.

O experiență pe care v-o recomand. O să-l urmăresc și vă dau de știre unde-i următoarea apariție ;). Stay tuned!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s