Sacoșa cu prospături #1

Cuvânt înainte

O să vin la voi cu sacoșa plină cu cele mai proaspete piese lansate. Faceți ce vreți cu ele, da’ mai bine le ascultați. Vin neanunțat și sacoșa e uneori plină, alteori mai goală. depinde de sezon ;).

sacosa

Unflicted – Hate me! Trupa asta iese rar, dar de calitate. Acum a scos o piesă post-grunge, plină de energie, ca un suport pentru o refulare sănătoasă după o relație terminată prost. Videoclip arty, marca Tudor Botezatu, cu o idee interesantă la care au participat mulți actori cunoscuți din scena bucureșteană.

D-l GoeDaDirliDarlaDa, o re:interpretare a șlagărului Margaretei Pâslaru Da, da, dirla, da, da ( și el o o adaptare de succes a piesei Darla dirladada a Dalidei. V-am pierdut, nu :)? ). Îmi place cum sună și văd un potențial în astfel de jocuri de imaginație. Videoclip minimal, dar simpatic.

The Kriptonite Sparks dau startul la InterlocuTour ( n.b. ăsta e numele dat de mine) cu piesa Interlocutor. N-are clip, doar un visual, dar are nerv și sună a vară cap-coadă. Ei încep un tur prin țară și o să-i vedeți din nou la Electric Castle. Totu-mi pare bine când cântă ei ;)!

Riot MonkOrișicui, băimareni scot un alt-grunge bun cu videoclip misterios în care e îngropat un mesaj aducător de merch de-al lor. Mai multe găsiți pe pagina lor ;).

Timișorenii de la The Case dau și ei drumul la o nouă călătorie cu Run, un indie alternativ lasciv cu o voce foarte bună a lui Alfred Ciprian Paroș. Videoclipul e cu imagini live de la un concert de-al lor din Reflektor Venue din Timișoara, un loc nou, unde se întâmplă lucruri faine ;).

P.S. Aviz trupelor care vor să aibă onoarea de a încăpea în această sacoșă, aștept materiale noi pe Criticeyez ;).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s