RATB la mijitul zorilor

Să curgă meetingurile, taskurile și excelu’! Dacă întreabă cineva ești cu Robin and The Backstabbers în Control.

Un mod de a-ți păcăli trupul și mintea că e seară când de fapt e dimineață e să mergi la aventurile-concert matinale ale super-band-ului RATB din Control. Tocmai s-a întâmplat număru’ patru. A devenit o tradiție pentru mine mai ales că n-am ratat nici unul :).

Același public al lor, dar echipat altfel, a început să aglomereze intrarea din Control de pe la 7:30. Ținutele office, sacourile, rucsacii cu laptopuri erau peste tot. Câțiva glumeți și mai rezistenți la frig au venit în pijamale. Înăuntru cafea, ceai și croissante. Sala s-a umplut toată în 20 de minute. Sold-out.

La ora 8 fix a început. Punctuali că, deh, spectatorii trebuiau să ajungă pe la joburi :). Intro la clape și voce cu Oigăn, Open House cred. Ca un ceas deșteptător care te ia ușor și nu-ți vine să dai snooze. Tiptil apar și restul pe scenă și se face o trecere spre Marele Zgomot. Sunt toți în pijamale și halate de noapte, dar împrăștie o energie tipică unei după-amiezi de primăvară călduroasă. Și energia se tot plimba prin sală, piesă după piesă, Sat dupa sat ,și trezește pe fiecare în parte, și pregătește de o nouă săptămână pe fiecare. Cum ar fi să te trezești așa în fiecare zi!?

Se tot permută pe scenă, schimbă instrumentele între ei, se cântă piese din Almadeer, Moon Museum, Phoenix (pardon, Beatles :)), nu știi niciodată cu siguranță ce urmează pentru că se tot joacă cu instrumentele. Se invocă Soarele cu dinți, se urează de bine pesedeului. Lumea e darnică și aplauzele curg. Nimeni nu vrea să plece deși îi așteaptă ca-n abator taskurile și șefii pe la birouri. Dacă iese cu scandal ești cu RATB 😉 și asta îți va ține ziua sus. O zi bună s-aveți, deci!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s