Sacoșa cu prospături #2

 

bag2

Se umple, se umple repede sacoșa! Semn bun. E marfa proaspăta în piață. De data asta am trecut cam pe la toate raioanele 😉

Alex & The Fat Penguins  – Grind my will   Asta e trupa aia care a făcut un flash-concert în Piața Victoriei și și-au luat amendă pentru asta. Big up! Acum vin cu o piesă nouă, cu lyric video, un indie alternativ, cu sound bine instrumentat și o voce numa’ bună de grunge a lui Alex Coțofan.

 

 

 

Lucia FRTHR  M-a cucerit din prima piesa asta! Un soul-pop cu tente de psychedelic și ambiental și cu o voce delicată abia strecurată parcă printre buze. Videoclipul e simplu și la fel de sensibil. Merg bine împreuna și cred că o să sensibilizeze multe urechi anu’ ăsta ;).

 

CRIMENA Declaration of war   Am pus-o special în sacoșă dupa piesa sensibilă ca să iasă mixu’ bine. Un groove metal energetic numa’ bun de moshpit. Videoclipul e filmat prin Craiova în stilul clasic al trupelor de gen. Ce e de remarcat e că băieții pregatesc un album, se pare, cu lansarea curând.

 

 

Suburbia 11Extraña   Oops! Ce e planata asta în sacoșă? Parcă-i cânepă. Mi-o fi strecurat-o sibienii cât mă uitam eu în dicționar să înțeleg despre ce-i vorba în piesă. Voi v-ați prins :)? Un ska-punk de țopăit si urlat pe el la petreceri, dar totuși cu mesaj profund serios. Disfrútala :P!

 

 

Trio LudicLuna   Nu vă așteptati la asta, nu :)? Un trio de muzică clasică cu abordare modernă. Vioară, violoncel, pian și o piesă compozitie proprie, cum mai au câteva. Începe blând și se termină într-o furtună. Vreau să-i văd live.

 

Revin

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s