Sacoșa cu prospături #3

 

bag rock

Famelie mare, renumerație mică ;)… Azi e pe rock sacoşa.

Implant pentru Refuz feat. Adrian DespotÎntre-deschis E wow piesa! Despot e de acolo. Versuri foarte bune, de răscolit mințile insomniacilor. Îmi plac astfel de colaborări că uite ce energii descătușează. Pe melodia asta o să se cam urle în concerte ;).

PinholesCând Pluto era planetă Ce tristețe faină! Știi, când post-rock-ul capată nuanțe de vals d’ala pe care te învârți ca prostu’, beat fiind și cu sticla în mână, iar tu ești în lumea ta? Ei, piesa asta e coloana sonoră. O să arunci sticla de asfalt, o să urli, dar o să fie bine. Clipul e deja pe youtube, dar va avea lansarea diseară, 7 Martie, în Control. O ciudățenie-colaj după SF-uri sovietice la care să te uiți și să te lași dus de muzică.

Bodark Nu poți urî cât pot iubi Este imnul lor anti-HATE-ăreală. Extras de pe albumul lor scos de curând, UMANIAC. Un fel de manifest, o provocare de a fi mai buni, mai toleranți începând cu noi. Îmi plac versurile mult. Mostră:

Te provoc din nou // Am încă mulți obraji de-ntors // Nu poti urî, cât pot iubi…

Purple CaravanPrivate Hell Un stoner start up din Bănie ce iese cu prima piesă şi videoclip. Pare că prinde viteză la vizualizări şi are şi de ce. Bună compoziția, versuri smart şi o voce excelentă de stoner. Pe alocuri combină cu ceva pshychedelic şi îmi place cum sună. De urmărit 😉

Scandal-streetpunk

Veste mare! Punkeri cu rădăcini băcăuane care acum se manifestă prin Londra ajung în sfârşit în Bucureşti! Mai exact pe 2 Iunie în Quantic cu tot cu noul lor album On the roll. Luați-vă bilete din timp că o să fie pogo maxim.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s