MelancHoles Pin-rock

Când mergi la concert la Pinholes știi că de fapt mergi într-o călătorie. Așa a fost și aseară în Control. Post-rock de luat spre Marte, un fel de space rock când melancolic , când cu distorsul dur.

A început cu întârziere pentru ca Vladimir tocmai ce fugise de la locul de muncă din Expirat de la Byron ;). Numai bine că s-au adunat peste 100 de persoane, mulți fani fideli după tricourile pe care le purtau.

A fost un concert maraton. În mai mult de 2 ore au cântat tot. Da, cred că tot! Inclusiv piese pe care le-au neglijat voit în ultimul timp ( Dialog, Poză) ca să faca loc materialeor mai noi. Piese de pe Zmei, Haotic, Era pietrelor neșlefuite, Trilogia de omorât timpul, dar și piese noi, în primă auditie live, cum a fost Când Pluto era planetă compusa de celălalt Ivanov, bassistul Sergiu. N-a fost asta singura deci cred că un album se coace ;).

Cer scuze publicului din partea dreaptă a scenei dinspre bar pentru eventualele plete pe care le-am aruncat accidental peste ei, dar așa mă manifest la Pinholes. Uneori am senzația că, dacă întind mâinile, pot zbura. Chiar o fac și cred că aș părea ciudat din exterior, dar noroc că-s toți ca mine p’acolo :). Și a tot fost zbor că au obiceiul de a lega piesele, ca la nuntă :P, de tre’ să furi momentele când să le dai niște aplauze și un “Bine băăăhhh!!!”

Nu știu de ce n-au avut visual aseară că au cu ce, multe clipuri și multă imaginație în jurul lor.

Dupa un concert ca asta zici: “Mai e o șansă dincolo de Rai”…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s