Sacoşa cu prospături #4

psycho

Am zis să merg la cumpărături acum să vă las ceva pentru weekend. Așa, ceva care să vă dea de gândit ;).

Byron Anima Încă de la titlu m-am așteptat la ceva profund. Așa si e. O piesă despre traume știute și, mai ales, neștiute care ne modelează fără să vrem, fără să putem face ceva sau…? Aș putea să zic că e făcut ca un mesaj subliminal care să ne spună: “Mergeți, băhhh, la terapie și vă reparați sufletul și mintea ca să nu le dați mai departe. Îmi plac mult versurile și linia melodică, mai ales pianul aparent dezacordat al lui Six Fingers care dă o tentă misterioasă ca din filmele horror. Clipul e parțial întors pe dos, alb-negru, plin de fum și semi-umbre tocmai ca să susțină ideea de fucked up ;).

Grimus Piblokto Uau ce nume! Cică vine de la un sindrom de nebunie temporară apărut la femeile din Groenlanda. Nu știu de unde ideea, dar știu că piesa e de pe recent lansatul lor album Unmanageable species și că e cumva atipică pentru felul lor de a cânta. Pare cea mai EDM piesa de pe album deși mare parte din ea e destul de minimală ca sound. Videoclipul e ciudat și el, normal, parcă-i din Twin Peaks sau dintr-un film psycho.

The Different ClassLUST Groove rock de Timișoara care poate oricând fi pe coloana sonoră a unui thriller erotic. E al doilea extras de pe EP-ul lor Allow ce va ieși curând.

Hai că v-am dat de gândit ;)!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s