Vine, vine… Springbreaker

Spațiul TOT un spațiu din fosta Fabrică de Bumbac de pe Splaiul Unirii, zona Timpuri Noi, a făcut toate incantațiile ca primăvara să se instaleze cât mai curând. A adunat designerii de haine de timpuri mai calde, oameni cu idei înaintea timpului, mâncare lejeră şi sănătoasă de la FROG events şi cu asta i-au îmbiat pe vizitatorii dornici de anotimpul în care apare iarba proaspătă 😉

Da, nu le-a ieşit totul perfect, da’ e mişto că astfel de hub-uri de week-end se întâmplă. Evenimentele astea punctuale sunt menite să ajute micii antreprenori să se promoveze şi să aducă împreună consumatorii şi producătorii de astfel de marfă.

Hop şi eu. Mi-am clătit ochii, am cumpărat câteva chestii, m-am îndulcit şi, bineînțeles am ținut ochiu’ pe muzică. Da, au avut tupeu să aducă muzică live în fabrica aia. Greu cu ecoul, praful s-a cam ridicat de la bâțâială, dar a fost decent. I-am prins pe DayDay în deschidere. Prima trupă ever care a cântat acolo. N-a fost uşor, tobarul Cosmin avea prosoape pe tobele mari să nu dea ecoul pe dinafară. Asta la început până a mai venit lume şi s-a mai îmblânzit ecoul.

E a doua oară când îi aud live. Au caliatate în compoziție. Unerori am senzația unui Andrieş combinat cu Sonic Youth, deci wowww :)… Cele 2 fete din backing vocals dau o notă aparte trupei. Nu le ştiu piesele prea bine, în afară de ce-i pe youtube, dar mi-au plăcut.

Pe The Amsterdams nu i-am mai prins că îi era somn lu’ fi’miu :).

Să mai faceți!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s