Sacoșa cu prospături #5

spotify

 

Cum nu-s atent, cum se umple 🙂

Rockabella7 minute    Rock sensibil. Pare antagonic termenul, dar uite mostra. O piesă în crescendo ca ritm și trăire. Vocea Teodorei clădește o emoție până la valurile pe sub piele de după liniștea în care se aude doar sunetul electrocardiografului . Nu știu dacă versurile sau povestea clipului au vreo legătură cu ceva din viața reală, nu știu de ce 7 minute. Oare cum ar arăta o coregrafie de dans contemporan pe melodia asta?

AFLMȘMP  – Putea să mă Prindă Controlul Acum  Al treilea, dar, se pare,  ultimul videoclip al unei piese de pe primul lor album S-a Rezolvat, Nu Se Poate. Cred că e piesa mea favorită de pe album. Un videoclip aproape all black. Băieții în negru complet, chitările negre, până și tobele lui Stere sunt negre. Efectele simpliste par super de acolo, se mulează bine pe armoniile când blânde, când distors-agresive de tripcore. Singurele inserturi color sunt cele care fac legătura cu restul albumului, adică niște pajiști și păduri pe care se proiectează maiestuos singurul vers al piesei, titlul. Deci, Un Lyric Video, Cum Se Putea Altfel 🙂

Between life and deathMap to Amos   Premieră pentru mine, one man post-hardcore cu Ionuț Domilescu de la Cenușa Soarelui. Sound foarte interesant, un industrial core cu bass din scurt. Descopăr că a mai avut o colaborare cu Mihai Andrei de la Breathelast. Ce interesant ar fi un live pe proiectul ăsta!

Alexu and the voices inside  – Shine  Un cântec ca de vacanță. Sună a busker fericit ce cântă de pe o bordură la o margine de plajă. When you shine my life is beautifull! Everybody now!! 🙂

Breaking News!  Spotify acum în România! Sau în sfârșit în România :). Multe trupe de pe la noi sunt deja sunt pe acolo șiiexistă și opțiunea free. Pe el!!!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s