Sacoșa cu prospături #6

bipolar_tote_bag

 

Sacoșa bipolară :)…

Otherside Buffer   Electo Soul cu o linie minimalistă îmbunătățită cu artificii ritmice. Au avut și piese mai bune, dar e bine că s-au întors în studio. Poate-i motivează participarea la Telekom Electronic Beats 😉

 

Simona RaduWoman again  O piesa de cant-autor cum se zice. Muzica, versurile, producția și vocea. O mai fi și sufletul pus pe tava pe acolo, cine știe ;)… Clipul e sensibil si decent erotic. Îmi plac pescărușii de pe piele.

Damarin Chase the capital  Funk rock Moneyfesto, cu versuri rebele venite din spectrul antifa și dese schimbari de ritm. Primul lor single are și videoclip care se aliniază ideii piesei punând față în față capitalistul îmbuibat și comunistul justițiar. Cam clișeu, dar oricum curajos. Filonul ăsta e cam slab reprezentat pe la noi. Îl prefer oricând porcăriilor consumeriste din mainstream-ul ZU-istic. Ce luptă de clasă e prin comentariile videoclipului :).

The bipolar disorder project China Sencha  Un guitar playthrough de la o piesă a trupei Hteththemeth, din care face parte brașoveanul Robert Cotoros, cel al cărui proiect este The bipolar disorder project. Love at first hearing! Piesa va face parte din albumul său de debut ce va fi lansat curând. Un progressive-rock de avangardă, foarte melodic, lucrat incredibil de bine pentru un one-man band. D-abia astept albumul \m/!

 

 

Gata.

Dupa închiderea ediției/sacoșei îmi vine pe la urechi o voce cunoscută. Mă întorc și… Laura Brat cu tot Gray Matters și clipul la piesa Bipolar, proaspăt lansat aseară în Control. Nebunie de piesă care te trece prin toate stările, deci super bine ales titlul . Am mai auzit piesa lor pentru că o tot cântă de vreun an și mi se pare că pune în valoare toate calitatile vocale ale Laurei. Clipul e la fel de nebun ;)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s