DSSA II

Un eveniment cu vibe bun. Asta am simțit eu la evenimentul Despre Stradă şi Artă ediția II. Spațiul mişto şi foarte potrivit cu asta, TOT, într-una din halele fostei fabrici de bumbac. Câteva panouri de lemn şi pereții albi au fost de ajuns pentru cele mai mult de 20 de minicolecții de fotografie.

Vremea n-a împiedicat lumea să vină şi cred că au trecut câteva sute în cele 4 ore cât a fost deschisă expoziția.

Evenimentul e cumva legat şi creat de Photo Street Fest , un fel de open.mic pentru fotografi, şi asta m-a confuzat puțin prin prisma tematicii. Pe lângă instantanee urbane am mai dat acolo de peisaje din natură, nuduri şi portrete.

Fotografiile expuse au fost de calitate, lucru îmbucurător având în vedere că vorbim de amatori, adică oameni care au fotografia ca hobby, nu ca profesie.

Venisem pentru street photo aşa că p-astea le-am căutat mai mult. Ce înteleg eu prin street photo inseamnă fotografie de inspirație şi moment, fără mare pregătire şi timp scurt de reacție, cu wow efect însă. Şi am avut ce vedea. Am remarcat fotografiile lui Florin Stanca, Mirela Momanu, Alexandra Micu cu instantanee urbane de la noi sau de pe afară.

Am apreciat şi colecția Cristinei Costache care a adăugat viziunea ei funny prin titlurile din josul fotografiilor. Şi portretele lui Alex Săraru au fost interesante.

Una peste alta un eveninent mişto care trebuie să crească. Au pus şi ei umărul la campania Help me be a rockstar care adună bani pentru achiziționarea de echipamente medicale pentru copii cu probleme.

A cântat şi Trupa Barter vreo 4-5 piese pe care nu le-am prins însă aşa că, despre ei, o să vă zic când îi văd live:).

Deci țineți-vă aparatele foto pe aproape şi, dacă vă credeți talentați, țineți un ochi pe PhoteStreet Fest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s