Sacoşa cu prospături #10

Greu prin zăpadă cu sacoşa plină 🙂

 

xmarked_tote_bag

Tourette RouletteFunk Strikes Back feat. Kent Archie    Pesă dă pesă, dans în balans, dă băeții bine pă electro funk. Încă o piesă de pe foarte albumul T!T$ care primeşte clip în deja cunoscutul stil al lor. Colorat, umor fin – îmi place începutul ;)- fițe retro marca Narcis Axinte, imagini de la lansarea albumului din Expirat, mâțu’ negru, americăneală cu Kent&friends, ce mai, dixtracție și funk!

The PixelsȘona   Un manifest pentru salvarea pădurilor virgine din România cântat de ei, sprijinit de Greenpeace și Kinecto proiect despre care puteți citi mai multe pe www.Uncut.ro. E același proiect la care a participat și Coma și la care vor mai apărea colaborări. Compusă în natură, pentru natură. E nevoie de astfel de strigăte pentru a ne trezi și a spune stop masacrului silvic. Un videoclip cu imagini de vis și accente epice pe alocuri.

Vița de Vieialapet     Vița se întoarce la sonoritățile aspre care i-au consacrat, post grunge cu puțin stoner, parcă aud un pic de Alice in Chains. Foarte mișto și mă bucur că la câți ani au  trecut peste ei pot livra așa ceva. Chapeau! Titlul e o invenție în sine ;). Clipul e alb-negru halucinant cu inserturi de ciori. De ajuns cât să te lase să savurezi piesa.

MarúThe richest girl in town  Auzit, plăcut la rubrica Nesemnații din Îmi place să logout cu Bogdan Șerban. Un sound optimist, fresh, jucăuș, numa’ buna de ascultat când vrei să-ți iei zborul, să-ți tai sforile care te țin legat. De urmărit în live-uri.

Magazinu’ 51Au sunat anii ’90   …își vor Daciile și casetofoanele-napoi :). Ska-punk cu veleități istorice. Sound á la Ramones și versuri inspirate din anii mugurilor democrației românești și a balaurilor inflației. Trupa piteșteană are un album în plan “Titu nu e la munte” și ăsta e primul extras de pe el. Fun punk ;)!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s