Sacoșa cu prospături #12

Metal sacoșa \m/

Linear DisorderThe Blind Race Primul EP al bucureștenilor, lansat prin Ianuarie în Fabrica. O combinație de death metal&core cu multe accente melodice. O trupă tânără, nu cred că au 2 ani de când activează, dar care promite pe scena metalului. Îi puteți vedea live pe 6 Aprilie în Fabrica și apoi pe 11 Mai la Det Open Air la Arene.

We Are NumbersA new dawn Primul videoclip de pe primul lor album ce va fi lansat pe 14 Aprilie în Rockstadt Brașov, adică acasă la ei, și pe 28 Aprilie în Fabrica, București. Ce aud promite bine! Melodic metalcore cu niște tobe drăcești și ceva sample-uri. Videoclip simplu, dar cam cum trebuie, plin de energie. Mișto la minutul 3:01 ;).

Ceva muzică Marți seara în Londophone. Cântă live (ska)-punk-erii piteșteni de la Magazinu’51 și, pe lângă ei, fondul sonor e asigurat de Laura Brat ( vocea saltelelor gri Gray Matters), Șole & Dhope ( vocea din CRIZE / Ionuț Solescu & friend), MC Vlalala ( Vlad Enescu – vocea neauzită din Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut) și subsemnatu’ vocea spectatorului de underground :).

Un eveniment marca A Well Lit Room Promotion.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s