Dl Goe. Trupa, nu schița

Vineri seara, Spotlight, vreme de primăvară cu miros de zarzări prin oraș. Da’ pe mine m-a atras live-ul din subsol de la Londophone al celor de la Dl Goe. Au mai gândit vreo 20 -30 de oameni ca mine și cam asta a fost audiența. Intim și frumos. Aproape că ne-am împrietenit între noi. Eu sigur am găsit câțiva oameni faini ;).

N-a contat pentru ei prea tare și le-a ieșit un gigg pe cinste. Au venit în formula completă 5+1 ( +1 e de la o tipă care a cântat doar o piesă cu ei, dar nu i-am reținut numele), cu toate instrumentele din dotare (pe unele nici nu știu cum le cheamă :)).

Blues, gipsy jazz, smart manele, downtempo, chiar și electro au dat un tribut regelui rock’n’roll chiar de ziua lui. Show-ul lor a avut vreo 15 piese, toate în limba română. Are și un fir epic cumva. Dani , vocalistul, are și rol de povestitor și marcheaza fiecare piesă cu un intro funny. Păcat că nu lasă ceva timp de aplauze între piese, altfel ideea e mișto și leagă bine publicul de experiența transmisa de pe scenă. Cățea, Mereu liberi, La coadă la Mega Image, Bisou sunt doar o parte din ce îmi aduc aminte.

Preferata mea din playlist-ul lor este De fiecare dată când rulez, care va avea parte de o lansare de videoclip în curând ;). Sensibilă piesa, notele funny se cam inundă în sensibilitatea nostalgica a unei povești de dragoste apuse. Sensibil și io, nu :)!? Am avut parte și de o “semi a treia avanpremieră” pentru Kiss and Caress.

O să vină și niste concerte mai electrice în curând și albumul, undeva, cândva anul ăsta

Dl Goe crește!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s