Sacoşa cu prospături #22

Pe chităreală și nu numai…

guitar

 

Greetings SugarFever Forțez o comparație. Dacă The Doors ar fi scos “Break on through to the other side” în 2018 cam aşa ar fi sunat. Mister, erudiție instrumentală, visare. Încă o piesă de pe un album ce-l presimt mare. Lansarea lui şi a videoclipurilor tuturor pieselor de pe album va fi azi la Cinema Eforie, apoi mâine un concert în Control. De neratat.

Magazinu’ 51Titu nu e la munte Punk fun de Piteşti cu piesa care dă şi numele albumului lansat de curând. Scurt şi pogo 🙂 !

 

Rock n Ghena feat. Vita ( vocea de la Implant pentru Refuz) & Toni DijmărescuVieți pierdute Hardcore din Mangalia de la una din cele mai vechi şi mai rele trupe de gen de pe la noi. Piesa e primul extras de pe albumul lansat recent The Hate, The Pain, The Suffering. Protest împotriva non-vieții, a non-trăitului.

 

SosuObligații Rap de liceu cu versuri despre o chestie serioasă, dar tratată atât de relaxat şi funny că-mi dă o stare de mi se rupe :). Clip făcut cu telefonu’ ce atâta artă. Merge, ce atâtea obligații. Să le ia alții.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s