Sacoșa cu prospături #21

O sacoșă cam revoltată…

question bag

 

Dl GoeLiber și frumos   Imnul pe dos al tinerilor frumoși și liberi, un blues&rock cu versuri funny, cum ne-au obisnuit, și un clip purtat prin toate locurile prin care sunteți voi obișnuiți în București, dar și prin unele pe care le ocoliți . Mișto și lansarea clipului cu un live performance mob din Centrul Vechi cu un țambalagiu neaoș și o gramadă de share-uri :). Go Goe, go!

Luna AmarăViu  Iar mă lovesc versurile lor! Pe masură ce ascult descopăr sensuri noi. Acum plusează și cu ritmul piesei de te bagă’ n transă. La fel și clipul, făcut de BlueCat după ideile trupei. Plin de simboluri. Au lansat clipul la Clubul Țăranului, Sâmbătă seara la ceas de protest și-mi pare rău că n-am ajuns, deși eram pe aproape ;)…

 

Breathlast | LAZERFACE Monstrul (Remix)   Piesa rechinilor are acum și o versiune remixată în cheie electro/glitch. Varianta asta e beton. Cere pogo \m/! Clipul la fel de exorcizant, scoate monstrul din tine.

Omu’ gnom & DJ UndooDe spus    Rap românesc, viori și violoncel, versuri care trag prin tine // Privește-mă de sus să știi că-ți sunt egal, Aruncă-mi o privire rece, să-ți dau un zâmbet cald //. Revin. Pentru mine, Atentie la neatenție III, e cel mai bun album rap din ultimul timp. Am zis.

 

Bodark Se întâmplă azi  O altă piesa de revoltă față de cum merg lucrurile azi. Îmi plac băieții ăștia că au ceva de spus. “Cumpărăm emoții la pachet” mă duce cu gândul la societatea consumeristă și supra-interconectată. Una din soluții poate fi evadarea în muzică, hrana pentru spiritul liber, la fel ca personajul clipului care se eliberează și evadează pentru a ajunge la un live cu Bodark în Expirat. Faină ideea ;).

 

Between Colors la final. F**u-i. Am văzut prea puține concerte cu ei. Succes pe mai departe pe oriunde o-ți rockui \m/!!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s