To ză Hangar!!

hangar.jpg

Hangaru’ de la Bonțida este main stage pentru mine la Electric Castle :). A doua scenă ca dimensiuni, multe trupe din undergroundu’ românesc plus că-i acoperit în caz de apa de sus. Îmi place și faptul că dau șansa unor trupe la început de drum să “own the stage” acolo. D’aia am fost aseară prin Expirat în București. Acolo, 6 trupe alese în online de fani, au performat pentru 3 locuri în lineup-ul din Hangar: Full Tones ( alt grunge/Constanța), intrați la mustață după ce sZempol Orchestra (balkanic paranghelia Tiger Lillies like/ Ungaria) n-a mai putut ajunge, Dimitri’s Bats (alternativ / București), Orkid ( shoegaze cu de toate/ București), Marú (București), Baby Elvis ( indie rock/Oradea) și The Glimpse ( Pop Punk/Chișinău).

Destul public, sonorizare bună. Am vorbit cu o parte din membrii trupelor și se simțea emoția chiar dacă n-o recunoșteau. E fain să ajungi la Electric Castle. Dă bine la CV, uite la cei de anul trecut ( Jinxy von d’ers, AFLMȘMP ,BAB și Gray Matters )

Nu discut decizia finală că n-am competențle necesare, iar în juriu au fost Bogdan Șerban de la Îmi place să Logout de la Guerrilla, Dan Amariei de la OCS, George Stanca ( Not So Common DJ) și producătorul muzical de la Electric Castle. Na, dacă nici ei nu știu să aleagă :)… Preferințe am, da’ nu vi le zic pentru că toate trupele au prestat cum trebuie. Pâna la urma a fost mai mult un show decât o competiție. În Hangar o să-i vedem pe The Glipse, Marú și Baby Elvis. Asta dacă va luați abonamente, zic ;). Ne vedem acolo!

Din motiv de cauză că am ramas fără baterie la tel poze decât puține :p.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s