Sacoșa cu prospături #20

De când n-am mai scris s-a umplut de dă pe dianafară. Nu încap azi toate. Am lăsat o sacoșă la scară. Vin cu ea curând 😛

beach

 

The Kriptonite SparksInterlocutor  Acum are și clip piesa asta. Unu’ colorat, plin de simboluri kitschoase de pe când eram io mic și cu Răzvan Diaconu cu un nou look ( cel puțin pentru mine că nu ne-am mai văzut de anu’ trecut). De piesă v-am zis mai deja că-mi place. La clip am simțit dulcea răzbunare când tocătorul de șnițele a spart toate porțelanurile pe care aș fi vrut io să le sparg. Clip terapeutic ;)!

STEMA Adrenalina   Piesa este o prelucrarea după un cântec din folclorul țigănesc al anilor ’90. (“Nevasta mă iubește”). O bagă băieții pe urmatorul lor album, alături de Himalaya. Îmi place cum dezbracă ei maneaua de vulgar și o întind pă rock :).

Băieți cuminți Golf de pe nou lansatul EP Valuri. La asta mă opresc azi. E tot de vară. Un fel de psihedelic rap.

 

 

 

 

The Details Girls on beach ( Beach Boys cover) – Versiunea fast forward a piesei cu același nume de la Beach Boys. O joacă. Parcă simți deja vara. Măiestrie la bass și tobe. Plus un theremin p’acolo. Clipu’ e funny, atmosferă ’60s adusă-n commic-ul din 2018.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s