M-am hrănit cu bune intenții

5 Ani de Modelier -da, au trecut deja 5 ani – şi s-au gândit să marcheze cumva asta. O idee altruistă, dar care să dea bine şi la bizniz. Mie îmi place cum se mănâncă la ei, în ambele locații, mă simt bine în ambientul lor, deja mă ştiu şi cu barmani de-ai lor. Plus că pe frigul din februarie 2017 au tot cărat la ceai în piață ;). Revin.

Pentru aniversare au ales un loc mişto, Grădina Uranus, un loc prea puțin folosit, dar poate că-i mai bine aşa. Weekendu’ ales a fost poate cel mai plin din primăvara asta din punct de vedere al evenimentelor, dar au avut şi ei partea lor de public, mai ales datorită lineupului: Mr. Jurjak, The Mono Jacks, Moonlight Breakfast, CCSE, Frații Grime asta pe lângă o gaşcă rafinată de DJ.

Dar… când ai tu aşa atuuri şi renume de burgeri buni, tre’ să faci ceva să-i saturi pe toți! Şi aici a fost mai greu. M-am dus nemâncat că ştiam exact ce vreau, da’ m-am ales cu câteva beri ( la bar mergea decent treaba), mult fum ce-mi ațâța şi mai tare stomacul şi muzică faină. Nu-mi pare rău, le mulțumesc de invitație, de loc, de lineup şi le urez la mulți ani și sa mai facă. Data viitoare poate prind şi un burger :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s