Sacoșa cu prospături #23

Exclusiv pă rock…

rocksacosa

JINXY VON D’ERSAway  Ăsta e single-ul cu tot cu clip pe care-l lansează în prima lor descălecare în Control pe 22 mai. Un alternativ nervos cu niște tobe dementiale. La clip au făcut ravagii într-o livadă și cred că s-au cam supărat băieții pe Iris că i-a udat cu dușu’. Ești ok, Iris :)?

 

 

Zăgan ft. Catălina NițuAntumbra  O trupă rock care e la un moment important în evoluție. Ori se apucă serios de treabă ori se pierde. Piesa asta arată că vor să continue. Nu-i rea, dar se simt ceva stângăcii la sincronizări și pe instrumentație și pe duetul vocal. Ambele voci au potențial, dar mai trebuie lucrat. Un plus pentru Cătălina Nițu. Deci la treabă 🙂

 

 

TBAIt’s something EP  Al doilea lor EP! Lansare pe 25 mai în Motiv. Punk-ul lor melodic poate fi ascultat acum în mod organizat pe toate platformele online. Da’ nu mai bine veniți voi la concert. Preferata mea Fuck it \m/!!

 

 

Hteththemeth ft 4Tune QuartetLight lies     Brașovenii  misterioși și rar văzuți prin concerte s-au decis că super piesa asta epic metal merită și un clip. Le-a ieșit bine, un basm modern despre măștile noastre. Mi-ar plăcea să-i văd într-un concert pe o scenă care să le permită o desfășurare potrivită imaginației lor.

 

Greetings SugarInto overdrive   Încă un videoclip de pe proaspăt lansata epopee Where did all the wise men go . De data asta un clip cu “scântei” regizat tot de Ana Ularu :). La prima vizionare am zâmbit că m-a furat acțiunea, abia apoi, la reascultare, a intrat și muzica în mine. Va urma ;)…

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s