Of a kind

Mişto împletirea de idei între Spațiul M60 ( proaspăt redeschis pentru anotimpul cald) şi spațiul pe care îl alocă Bogdan Şerban &Co nesemnaților din Guerrilla Logout. Dacă nu ştiți încă vă zic eu, în fiecare miercuri puteți să vedeți live la M60 trupa care cântă în aceeaşi zi la rubrica Nesemnații. Un boost bun pentru trupele la început de scenă.

Primii care au beneficiat de expunerea asta au fost Four of a kind, o trupă de alternativ rock din Bucureşti. E greu pentru o trupă necunoscută să țină un show că n-au piese, că n-au public, că n-au experiență. Da’ ei au avut! 12 piese plus un bis, toate compoziție proprie, ceva fani prin public şi au şi vreo 2 ani în spate prin diverse trupe. Au zburătăcit ei câțiva aciuați la un prosecco liniştit la ceas de seară, da’ i-au încins pe ceilalți :).

Vocalul e o mare figură, probabil fan RHCP lucru care se vede în atitudinea de pe scenă, excelentă şi pe gustul meu. Se simte influența americanilor şi în unele piese, da’ în sensu’ bun. La fel cum la unele piese în română parcă aud ceva Alternosfera sau Timpuri Noi. Am remarcat Viața în Megabiți, Noi doi ( rough romantic) şi Muzica de la bis. Cică vine şi un clip ;). N-ar strica pentru că stau slăbuț la online.

Una peste alta un start reuşit. Excelsior \m/!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s