Sacoșa cu prospături #24

Sexy dark groovy cool

groovy

The Different ClassTrust  Sexy rock cu îmbinare de riff-uri dure și synth, cu împletirea vocii masculine a la Tom Smith cu cea feminină de groove R&B a Emanuela EM Alexa. A patra piesa de pe EP-ul Allow. Acu’ sunt gata și de un album 😉

Four of a kindNoi doi  Piesa de făcut pogo obligatoriu cu gagica pe căldura din August. Alternativ energetic, n-ai cum să stai pe scaun. Funny clipul și mai funny ales momentul lansării într-o zi caldă de Mai. Cool :)!

Jean GavrilFată, bea cu mine   Îmi place cum sună rock’n’rollu’ ăsta, îmi aduce aminte de INXS. Nu-i chiar cea mai profundă piesa după versuri, da’ mai ai nevoie să și dansezi ;).

 

Alex and The Fat PenguinsCrazy Drummer  Se simte că vine vara, chiar și pentru pinguini:). Soarele umflă hormonu’ și ies piesele altfel, ca la Foo Fighters. Alternativ rock de vară. Și clipul e la fel, terase, parcuri, bere, limonadă și băiețeală ;).

 

Greetings SugarVoltaire  Asta e piesa dark imprevizibilo-misterioasă cu o linie de tobe infernală, cu alămuri triste și voce hipnotică. Am remarcat-o de asta-vară ;). De ce oare Voltaire?

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s