Sacoșa cu prospături #29

Numa’ piese cu lipici 😉

glue

Unflicted feat. Ana Coman  Desprins     Love at first hearing! O piesă parcă scrisă pentru folk, înnobilată cu distorsurile si nervul alternativ-metal-stoner și desăvârșită cu un duet vocal neașteptat, neastâmparat, de tot ascultat. Pe repeat de ieri!

 

MimozaÎmi bag picioarele   Electro-dance cu poezie tristă, genu’ ăla de piesă care te inundă atunci când barajele ți-au fost rupte.  Înca un proiect marca Linia 1.

 

 

Bad July  – Friday  New entry! N-am mai auzit de ei, da’ ce bine aud eu acum :)! Pop punk care sună ca afară. Înțeleg că trupa asta a cântat coveruri sub altă denumire și acu’ vrea să-și arate propria identitate. Au intrat și ei în familia Uninvited Artists și uite că i-a ajutat.  Dacă așa sună prima lor piesă, nu pot decât să le urez la cât mai multe \m/! Hai cu weekendu’!!

Sex Pula PistolBalubăr   Trupă de android-punk din 2142, trupă care are pă creație crema undergroundului, da’ pe neveu, că pe live e “decât” 2 DJ, trupă care s-a luat în gură cu iutubu’ că le-a dat cu ban la piese, TRUPĂ  CARE ARE CAPS LOCK BLOCAT, trupa asta e tare! Piesa asta am ales-o pentru profunzimea versurilor de la 01:10 😀 \m/!!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s