Sacoșa cu prospături #34

Sacoşă cu lanțuri \m/…

The PixelsAsfalt Un imn alternativ al metropolei bucureștene. definiții dupa definiții, simboluri, metafore pe un ritm de alternativ rock cu influențe electro. Cu mesaj, că The Pixels și Cătălin Rulea nu pot altfel ;). Tare și clipul. Chiar faine imagininile cu Rulea între cele mai înalte două cladiri din București , dar și îngenunchind să sărute fetița dulce de București 🙂

DayDay Satan in her eyes Trupa asta are o decolare ca de planor. N-o auzi, nu face zgomot, da’ te poartă așa de lin cu piesele lor. Ascultati aici armonie grație backing vocals și instrumental pe chitară plus vocea lu Andrei. Yeah!

Breatehlast.A million and one Băi când te arde n-ai nevoie de electric și ‘j de Watti să scoți din tine ce trebuie. Iei voce, vioară, chitări și cajon și cănți ce ai pe suflet. Rechini la acustic va fi un album milestone, vă zic ;). Fain și clipul, mi-a plăcut momentul cu puștiul care refuză masca și pleacă să asculte ceva muzica adevarată.

O.N. (Oameni Necunoscuți) Alb orbitor Revin cu proiectul ăsta și să-mi ziceți voi dacă greșesc, dar doar după ce treceți pe la un live de-al lor. Vă las să recunoașteți personajele și să savurați. Atât. Să nu-mi ziceți mie CriticEyez dacă nu v-o plăcea ;P ! Aici o filmare credit Contemporary Establishment din Encore.

MOISECine ești, cine sunt Na și niște ceva heavy metal ca pe vremuri. Cu distors la greu, cu solo chitară, cu plete’n vânt. Yeahh \m/!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s