Esențele tari se țin în sticluțe mici

Cel mai mic festival din lume a fost foarte tare! Să vă povestesc de ce.

A avut drept scop strângerea de fonduri pentru popularizarea pavianilor în Delta Dunării ocazie cu care Iliescu s-a declarat pregătit să-şi doneze ziua. Toate biletele vândute acoperă cheltuielile acestui demers nobil.

Afişul festivalului, logo-ul, merchandisingul au fost la vedere, în infraroşu. Line-up-ul a fost însă marea surpriză chiar şi pentru cei care făceau parte din el :). Standuri de biciclete peste tot. Toți deținătorii de bilet au avut acces în backstage ocazie cu care puteau face şi refill la băuturi cu spumă.

A fost şi pogo. De idei, de dume, de bârfe. Artiştii au făcut şi baie în mulțime şi toți au dat şi ultima picătură de transpirație pe scenă.

Io am prins ceva Aida şi Noi, Spectrum, Petra Acker şi Poetrip parcă, da’ la ce pleiadă de artişti era p’acolo se poate să mai fi cântat şi alții.

Să nu uit! Legea a fost respectată. Mai multe echipaje de jandarmi şi polițişti au vegheat ca decibelii să nu părăsească perimetrul Zonei Libere şi să rătăcească aiurea prin eterul de Cişmigiu. Cu această ocazie le urez să fie la fel la nunta/botezul/cumetria lor.

Io mai vin şi data viitoare că pavianii tre’ s-ajungă la locul lor.

P.S. LMA, Iliescule!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s