Jack of all

Seară cu fotbal, ploaie, concerte la Arene și Fabrica, dar, dintr-un amestec de comoditate și curiozitate, am ales gigg-ul Jack of all Trades de la El Grande Comandante, pe Calea Calărași 55, fostul La Scena. Locul are potențial, vad, terasă, dar îi lipsește parcă ceva. Nu pare să aibă o clientelă fidelă, oameni care să atârne pe acolo indiferent dacă e vreun eveniment sau nu și pentru asta trebuie timp și evenimente de calitate. Sunt pe drumul cel bun, dar trebuie să continue.

Vedetele câmpinene au început cu vreo oră întârziere :P, da’ lumea nu s-a supărat. Totuși organizatorii ar putea să pună o postare în plus în care să scrie open doors și ora de începere a concertului ;).

I-am ratat pe baieții ăștia de vreo doua ori până acum și , se pare, eu am avut de pierdut. Buni. Un alternativ gen Vița de Vie, dar în cheie milenială și cu vreo căteva coveruri surpinzatoare de la RHCP sau Johnny Cash. Versuri când tăioase când dulci, în limba română toate compozițiile lor și multă vână pe chitări și cajon. Da, a fost un semi-acustic cu doua chitări reci și un bass cu 5 corzi plus un cajon nervos.

Public relativ puțin, majoritatea fani. D-aia a și ieșit misto gigg-ul. Pe Cum vrei sa fiu publicul a fost un ecou în prelungirea scenei și e ieșit tare fain. Mie mi-a plăcut o piesă mai noua se pare, Vanitatea.

Au avut și bis de vreo trei piese dintre care una, pare-se o preluare de la nu știu cine, Mormântul lui Vasile, o piesă tare actuală dar care a facut ochi acu’ vreo 10 ani. Mișto ca o țin vie așa că deștu’ sus pentru partid ;P !

Daca v-ați fi uitat prin sacoșele mele cu prospături ați fi prins gust de ei așa că ia fiți mai atenți că o să scota un clip curând cu imagini din live-urile lor;).

2 thoughts on “Jack of all

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s