Sacoșa cu prospături #35

Alternativ, stoner, folk, electro, synth-pop, disco… de-o tochitură 😛

 

musicbag

 

The Different ClassAllow   Gata! A ieșit și ultima piesă de pe groovy EP-ul timișorenilor. Trust, Pride, Lust, Heat și acum Allow. Vi le-am strecurat pe toate prin sacoșe și sper că v-am făcut poftă să-i prindeți prin concerte, da’ mai spre toamnă. Un alternativ alternat 🙂 între Stone Temple Pilots și Marilyn Manson, cu sound modern, plin, distorsionat melodic. Hai să curgă live-urile de acum!

SPAM Andreea  Un cântec despre o fițoasă. Ai grijă dacă-l dedici vreunei Andree că s-ar putea să ți-o iei ( aici trebuia să desenez o ie 🙂 ) N-ai cum să nu râzi când auzi versurile și mai ales când vezi lyrcic video în deja stilul lor bine cunoscut.

Purple CaravanSky in my bag    Stoner oltenesc, cu accente psihedelice și de hard rock. Craiovenii sunt la început în formula asta, dar pare că au experiență. Hai să-i vedem și live!

Jean GavrilJale Jeane  Nu știu ce să zic despre asta. O bag la guilty pleasure :). Mă face să dansez și simt si o ironie prin versuri. De clip nu vă zic. E jale :p!

NEXT EXHoly Grail  Un synth blues de ascultat la apus de soare cu o sticlă de vin alb pe aproape. Videoclip tras one-shot în care recunosc la backing vocals pe Ana Coman, la bass pe Pușcaru și la chitara pe Marius Acsintoaie. Ce colaborare pan-stiluri :)!

NEONBoiling point  Electro cu personalitate. Nu stau prea mult în același beat. Sună tare bine! Synth-urile parcă distorsionate de pe final îmi dau cu chills, cred că ăsta e punctu’ de fierbere al piesei ;). Aud că au și performance live de live ceea ce e cam rar la stilul ăsta de muzică unde nu se prea transpiră pe scenă :).

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s