DOV

Acest text este și o sursă de inspirație pentru masculii care se întreabă unde sunt femeile în timp ce ei stau la meci. Se duc să-l asculte pe Marius Dașcău ;). Ca aseară când a avut un gigg în Club16 cu tot cu noile pieses de pe nou lansatul album Despre Oameni și Vise . Am reușit să împac și muzica si fotbalul, dar pentru că despre fotbal puteți citi pe alte bloguri eu o să vă spun despre concert

Club16 este nou deschis în subsolul de pe Câmpineanu unde au funcționat Oldies și Hybrid în ultimul timp. Cozy, sonorizare bună, prețuri decente. Văd în ultimul timp evenimente interesante pe acolo. De urmărit.

Marius si trupa cântă un folk rock romantic i-aș zice eu. Cam ce cânta și Lirika. Face parte din valul nou de folkiști. Mă bucur că genul asta de muzică, desi desuet în 2018, nu moare, intrat fiind doar într-o zonă de nișă oarecum. Sala cam goală, doar vreo 30-40 de oameni, majoritatea femei. E de înțeles ;).

Proaspăt veniți de la #Nesemnații din Logout-ul de la Guerrilla au prestat cam toate piesele de pe albumul nou plus ceva piese mai vechi cum e Bine-ai venit în Vamă la care sala a avut primele reacții că e prezentă , iar pe mine m-a întors cu vreo 15 ani înapoi la un foc de tabăra pe plajă:). Începutul a fost greu că apoi au prins curaj și i-au dat ceva feedback lui Marius. Mi-a atras atenția piesa O mie.

Albumul lansat de curând are 10 piese în română și una în engleză care sună surprinzător de bine, Stars made of paper. De remarcat grafica albumului potrivită unui album declarat visător, un balon colorat înfruntând furtuna.

Bis, normal. Am luat și CD-ul, normal. Aici am o sugestie pentru organizatori. Cred că la cumpărarea unui CD mergea intrarea liberă 😉

Una peste alta o seară de chităreală de care aveam nevoie :). Mulțumesc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s