Sacoșa cu prospături #37

Lumea-i în vacanță, nu se prea mai umple sacoșa așa ușor, dar am mai găsit câte ceva pe taraba undergroundului românesc

summery

Satellites House of fools   Duo-ul clujean m-a impresionat încă de anul trecut de la Electric Castle, scena Hangar, unde, văd, au fost și anu’ ăsta. Noise/electro/pop, cu o engleză perfectă de nu zici că-s de pe la noi. Pot ușor să stea pe orice scenă din Europa. Bună piesa, fain clipul animat.

Bad JulyDie stupid  O apariție nouă, dar muzicieni vechi. V-am mai dat ceva din ei, dar acum au scos vreo 3 piese din care o dau pe cea care mi-a plăcut mie mai mult. Pop punk melodic, cu versuri ușoare, dar piesa dansantă, de chef. Aștept live-urile lor.

 

 

Electromagnetic InterferenceNu dorm  Cea mai recentă piesă a omului orchestră în versiunea grungy blues, Emi Băragan. Faine versuri, te pot hăitui în nopțile cu insomnii, un fel de inception, e despre cântecul pe care tocmai îl cântă ;). Ce e mișto la el e că în live suna exact ca în studio. Ați fost să-l vedeți? Dacă nu, vă recomand. Aaa! Fain lyric video-ul

 

Marius DașcăuCapătul lumii  Un folk pop optimist de pe recent lansatul album Despre Oameni și Vise. Clip ca un treasure hunt prin Centrul Vechi al Bucureștiului. Remarcabil backing vocals ;).

 

 

Macanache Trag tare    “Real ca Madrid, Atletic ca Bilbao”. Cum îi vin versurile astea! Io ascult piesele lui de mai multe ori și tot timpul descopăr alte jucării din cuvinte ascunse p’acolo. Pă dans treaba, pă vară, La fel și clipu’ filmat pa barosăneală. Bun așa!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s